Afbeelding

Geslaagd optreden Ontspanningsgroep KBO Mariahout

Algemeen Senioren

Mariahout - Het optreden van de Ontspanningsgroep van de KBO Mariahout werd gehouden op woensdagavond 24 januari. Bij binnenkomst kregen de mensen een kop koffie/thee met cake aangeboden door CV De Heikneuters.

Voorzitter John Brugmans heette ieder van harte welkom. De avond begon met de dansmariekes en de prins die naar het podium kwam. Prins Freddy Vermeulen hield een welkomstwoord en vertelde tussendoor dat zijn vader Wout Vermeulen jarig was. Daar speelden de Grottendorfers goed op in, en werd 'lang zal hij leven' gezongen. Daarna gaf hij het woord aan de voorzitter van de KBO en presentator van de avond: Tiny van Leuken. Tiny praatte alles aan elkaar, wat hem heel goed af ging. Hierna volgde een laatste optreden van de dansmariekes.

Toen kwam het optreden van de Ontspanningsgroep. Het eerste optreden werd door alle artiesten gedaan met de vogeltjesdans. Sommigen dansten met een rollator. Het was prachtig, ze lieten duidelijk dat ook mensen die met een rollator moeten lopen, toch nog kunnen dansen. Tussen de acts door speelde het geweldige Grottendorfers orkest. Ook vader Abraham was aanwezig met drie benen. Het volgende stuk ging over de stamhouder van de Baron. Hierna was het even pauze. Ook werd er een stukje gespeeld over het erven van 1 miljoen.

Ria Valk trad op met het lied 'Moet je mijn zuster zien', en die waren er nog bij ook. Carien Tensen was er met het DNA onderzoek het bleek dat 2 van de vijf kinderen van een vader was, de andere drie hadden ieder een andere vader.

Tegen het einde aan kregen ze een medley van verschillende artiesten. O.a. Trea Dops, Vader Abraham, Ciska Peters en Ronnie Tober, Corry Konings en tot slot Guus Meeuwis. De tussendoor getoonde filmpjes waren gemaakt door Jan Jansen. Al met al een heel geslaagde avond. Dank gaat uit naar Carnavalsvereniging De Heikneuters, de Grottendorfers, dansmariekes en natuurlijk de Ontspanningsgroep. Met name regisseur Theo v.d. Zanden.