Claudia & Manito
Claudia & Manito

Unieke optredens in Kouwenbergs kerkje

Algemeen Muziek

Aarle-Rixtel - In het Kouwenbergs kerkje vinden zondag 25 februari en vrijdag 2 maart unieke optredens plaats Zondag is het om 14.30 uur de beurt aan van het kwartet 'Rose île' met het nieuwe programma: 'Club Chansons'.

Zangeres Toetie Rijnaard en haar 3 mannen brengen tango's, rumba's, walsen en luisterliedjes in het Frans, Spaans, Duits en Jiddisch. Vrolijke en melancholische melodieën alsook ritmische nummers om op te dansen of om gewoon van te genieten. Zij creëren een intieme sfeer van romantiek en melancholie. De instrumenten worden bespeeld door Theo Worm (klarinet en gitaar), Gérard Baldeo (gitaar en basgitaar) en Nico Hoogland (accordeon).Een saaie februarizondag wordt in ons Kerkje zomaar omgetoverd tot een heerlijke muzikale middag. Muziek waar je warm van wordt! Kaartjes; €7,50.

Claudia & Manito
Vrijdag 2 maart treedt om 20.00 uur het duo Claudia & Manito voor het voetlicht. Hun programma heeft de titel 'Arpamor', vrij vertaald: liefde voor de harp. Manito is al vaker in het kerkje geweest en heeft telkens veel indruk gemaakt met zijn virtuoze spel en dat van zijn gast(en).Dit keer brengt hij Claudia mee. Claudia Y Manito hebben een repertoire van muziek en liederen van het Latijns-Amerikaanse continent. Claudia speelt melancholische zamba's en ritmische tango's op de Paraguayaanse harp en zingt Spaanstalige liederen waarbij zij zichzelf begeleidt op gitaar. Met haar zwoele stemgeluid treft ze het juiste gevoel dat deze muziek nodig heeft.

Met gevoelige fraseringen en tot de verbeelding sprekende improvisaties staat gipsygitarist Manito haar muzikaal terzijde. Manito speelt naar eigen zeggen zoals de wind waait en de sterren staan.

Kaartjes €10,00. Voor beide concerten kunnen afzonderlijk kaartjes worden gereserveerd via 0492-382943.

Rose île