Afbeelding

5e Koningswedstrijd Hengelsportvereniging Het Geduld

Algemeen Sport

Beek en Donk - Mari Vereijken en Peter Vogels wonnen samen de 5e wedstrijd Koningvissen, het leverde beiden 48 punten op. Mari met het meeste gewicht en Peter het meeste aantal.

Er werd best wel goed gevangen ondanks het feit dat de onweersdreiging aanwezig was. Gelukkig hoefden ze de spullen niet voortijdig in te pakken vanwege blikseminslag. Na 5 viswedstrijden tekent zich een spannende strijd af tussen Ronald Bosmans en Willie van Bakel. Ronald Bosmans voert al vanaf wedstrijd 1 de standenlijst aan. Hij heeft inmiddels al wedstrijd 1 en 4 gewonnen en staat dus fier bovenaan met 219 punten, gevolgd door Willie van Bakel met 203 punten die elke wedstrijd direct achter Ronald viste en wedstrijd 2 heeft gewonnen. Op gepaste afstand volgen Mari Vereijken 178 punten en Henk Mastbroek 175 punten. Ook deze twee zijn niet geheel kansloos.

Er komen nu nog 3 wedstrijden die nog veel strijd beloven. Ze vissen nog 2 wedstrijden op de vijver en eenmaal op het kanaal. Ze hopen dat net als de eerste 5 wedstrijden er veel vissers komen, ze hebben al menig wedstrijd gehad met nagenoeg alle stekken bezet.

Na de koningswedstrijden wordt in oktober ook nog een koppelwedstrijd gehouden, en hopen ze de nieuwe vijver feestelijk te kunnen openen. Dit hadden ze nog niet kunnen doen omdat in mei nog volop gewerkt werd aan het opknappen van de vijver. Deze is nu bijna klaar.