Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: b385e6
Foto:
Carnaval

Laatste dagen Prinsenpaar Heidurp

Heidurp - Prins Freddy en Prinses Natascha gaan hun laatste dagen als prinsenpaar in en dan is echt voorbij. Een fantastisch Carnavalsjaar waarin hun leus 'Nou goan we knalle mi z'n alle' volledig tot zijn recht is gekomen. Want geknald hebben ze samen met Adjudant Twan en Hofdame Esther! Wat was het een geweldig feest dankzij jullie Heikneuters en Heikneuterinnekes, iedereen van CV de Heikneuters, hun familie en hun vrienden van FC VVVVVVVVVVVVVVV!

Aanstaande zaterdag is het tijd om de scepter over te dragen aan de opvolgers van Prins Freddy en Prinses Natascha en zijn gevolg. Hen staat een onvergetelijk jaar te wachten en zij wensen ze ontzettend veel plezier! Zaterdag 10 november om 23.11 uur is het eindelijk zover en wordt het best bewaarde geheim van Mariahout onthuld in het Buurthuis.

Na al die voor zichzelf sprekende hints zou het al lang bekend moeten zijn, maar niets is minder waar. Prins Freddy kreeg dan ook het verzoek van de prinsencommissie om nog een laatste hint toe te voegen aan het rijtje: Hint 1: 'ze komen niet van de Veghelsedijk'; Hint 2: 'het ligt in de lijn der verwachting'; Hint 3: 'je kunt ze wel schieten' en Hint 4: 'eentje valt buiten de boot'.

Weet u wie het is? Lever uw antwoord in bij John Brugmans, Tuindersweg 41, 5738 BK in Mariahout, en maak kans op een prijs. Ook op de avond zelf kunt u nog raden en een prijs winnen. In tegenstelling tot eerder bericht vinden de Kletsavonden plaats op 9, 15 en 16 februari 2019. Kaartverkoop is zoals eerder vermeld op 14 december.

Prins Freddy, Prinses Natascha, Adjudant Twan en Hofdame Esther, kijken met plezier terug op een fantastische Carnaval vol bijzondere momenten. Wat hebben ze genoten, bedankt!

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout, Instagram en www.heikneutersmariahout.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>