Aauw Fiepenbal

Algemeen Carnaval

Ganzegat - Tot vorig jaar organiseerde de dansgroep van de KBO op de dinsdag voor Carnaval het zogenaamde Aauw Fiepenbal. Vanwege een teruglopend aantal deelnemers is de dansgroep dit jaar gestopt met hun maandelijkse dansavonden waardoor er tevens een einde dreigde te komen aan het Aauw Fiepenbal.

De Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat vond dat deze traditie voor senioren die met het vieren van Carnaval zijn opgegroeid niet verloren mocht gaan en heeft de organisatie overgenomen. Daarom wordt er op dinsdag 26 februari het voor alle Ganzegatse senioren toegankelijke en gekostumeerde Aauw Fiepenbal gehouden. Een bekende DJ zorgt voor gepaste muziek en leden van de KBO amusementsgroep verzorgen enkele optredens. Dit gekostumeerde prijzenbal vindt plaats bij de Couwenbergh en begint om 19.30 uur. Ook hierbij is Prins Willian en de 65 plussers uit zijn gevolg aanwezig zijn. Het beloofd een ouderwets gezellige carnavalsavond te worden.

Begin januari is in DeMooiLaarbeekKrant uitgebreid informatie te lezen over de kaartverkoop en entreeprijzen van beide evenementen.