Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 4af1c2
Foto:
Algemeen

Koken voor alleengaanden ZOD-Mariahout

Mariahout - In Mariahout gaat de Zorg om het Dorp-werkgroep 'Koken voor …' traditiegetrouw weer koken voor een grote groep 'alleengaanden'. De kookgroep bestaat uit 5 personen en heeft als doel alleengaanden die zich aangesloten hebben bij ZOD een fijne avond te bezorgen.

Dat dit bewust op zondag (3 februari) gebeurt is niet toevallig. Voor velen is dit vaak de stilste dag van de week. Voorafgaand aan dit diner kan er geluisterd worden naar het concert 'Barbershop kwartet Unlimited en bevriende koren', in het Buurthuis van Mariahout. Het vindt plaats van 14.00 tot 16.30 uur en is gratis toegankelijk voor alle belangstellenden. ZOD-werkgroep 'Alleengaanden' verzorgt de organisatie rond het diner. Het bestuur van ZOD wenst allen veel succes en een prettige middag en avond.

Actieve start 2019
In de maand januari hebben diverse werkgroepen een actieve start gemaakt voor het nieuwe jaar. Naast bovenstaande werkgroepen is er vergaderd voor Koningsdag, 75 jaar Bevrijding, Collectieve Collecte Mariahout, Oranjeplein, Dorpsondersteuning, Kermis, Toegankelijke Vennenroute, Roeken, Sneeuwruimploeg en nog veel meer. Alle vrijwilligers werden bedankt tijdens de ZOD-vrijwilligersavond die dinsdag 29 januari plaats vond. Ook is er een nieuwe werkgroep gevormd welke, in samenwerking met de Rabobank, de pinautomaat op gaat leuken met historische foto's. Dit wordt gedaan door afgevaardigden van ZOD-werkgroepen Aantrekkelijk Mariahout en Fotoarchief Mariahout; ook de Heemkundekring en de Oranjebuurt denkt mee.

Voortgang Oranjeplein
Door de vorst en sneeuw blijft de Mariastraat langer geblokkeerd. Dat is vooral een strop voor de plaatselijke ondernemers. De Jumbo blijft deze weken helaas veel te leeg. Het bestuur van Zorg om het Dorp doet daarom een oproep om juist de komende weken de familie van den Bogaard te ondersteunen met een bezoek aan de plaatselijke supermarkt. Blijf a.u.b. niet weg, want juist de aanwezigheid van een supermarkt in de kleine kern is super belangrijk voor de leefbaarheid van het dorp.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>