Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: e1fa44
Foto:
Carnaval

Carnavalsconcert harmonie De Goede Hoop

Aarle-Rixtel - De Goede Hoop gaat een inspannend jaar tegemoet. Ze gaan namelijk in november op concours. Maar voor de druk op de ketel komt, eerst een ontspannen start. Wat kan er beter de toon zetten dan een gezellig avondje met muzikale omlijsting. Op zaterdagavond 23 februari houdt De Goede Hoop dan ook een carnavalsconcert in de toneelzaal van MFC De Dreef.

Naast de harmonie verlenen de volgende amusementsgroepen medewerking aan deze avond: Applaus uit Helmond en Gans Anders uit het eigen Aarle-Rixtel. Deze laatste groep is voor 2 nummers de samenwerking met de harmonie aangegaan. Ook de slagwerkgroep van De Goede Hoop verzorgt een optreden – geheel in stijl van de Prins. Verder verlenen er nog 2 personen hun medewerking. Een verrassende act vanuit de carnavalsvereniging (meer wil de harmonie nog niet verklappen) en een lid van de harmonie doet een boekje open over het reilen en zeilen bij De Goede Hoop. Deze persoon is vrij van smeergelden gestrikt, maar wellicht dat de harmonie nog wat steekpenningen moet toeschuiven zodat ze het boekje niet te buiten gaat. De Goede Hoop voorziet de avond op vakkundige wijze van een serieus stukje muziek doch met een ludiek en luchtig karakter.

Kaarten à €5,00 voor deze avond zijn nu te koop bij Snoeperij Jantje aan de Wilhelminalaan 2 te Aarle-Rixtel.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>