Logo mooilaarbeek.nl
Mien en Theo Manders   | Fotonummer: f34107
Mien en Theo Manders (Foto: )
Algemeen

Jubilarissen bij Seniorenkoor Sint Joachim

Beek en Donk - Door de afwezigheid van het echtpaar Manders op de jaarvergadering van 23 februari, waar Seniorenkoor Sint Joachim al 4 jubilarissen mocht huldigen, konden zij niet gehuldigd worden. Vandaar dat op dinsdag 12 maart tijdens de repetitie de jubilarissen in het zonnetje gezet konden worden.

Mien Manders kreeg de oorkonde en speld uitgereikt vanwege haar 15-jarig lidmaatschap en haar man Theo vanwege zijn 10-jarig lidmaatschap van het koor. De voorzitter Antoon van Osch sprak de jubilarissen toe en overhandigde hen de oorkonde en speldde de speld op. Ook werd een mooi boeket voor beiden overhandigd. Het koor stelt het zeer op prijs dat de leden zo lang bij hun koor zijn. Dat zegt wel iets over de sfeer en de onderlinge verbondenheid. Dit jaar viert het koor hun 50-jarig bestaan eind september.

Mien en Theo van Harte gefeliciteerd en nog vele muzikale jaren wensen zij jullie toe. Hebt u interesse om mee te komen zingen? Het Seniorenkoor Sint Joachim repeteert wekelijks bij Café/Zaal v.d. Burgt in de namiddag. U kunt contact opnemen via tel. 0492-462081 of 0492-464534.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>