Logo mooilaarbeek.nl
Evenementen

Wandeling in kader Gezondheidsrace 3.0

Mariahout - Zonnebloem afdeling Mariahout doet mee met de Gezondheidsrace 3.0. Een race om de gezondheid van zoveel mogelijk mensen in Laarbeek te bevorderen.

Zij hebben zich o.a. ten doel gesteld om iets te betekenen voor 70-plussers. Daartoe gaan zij op 2e Paasdag, maandag 22 april, een korte gezonde wandeling organiseren met de titel Happen en Stappen in Mariahout.

Vanaf de Mariahoutse grot kunt u tussen 13.30 en 16.00 uur in twee routes komen wandelen, een korte en een iets langere route. Tijdens de routes krijgt u op een vijftal plaatsen een gezonde hap aangeboden en vertellen verschillende Mariahoutse personages iets over de geschiedenis van Mariahout. Tijdens een route bezoekt u ook de trimbaan, prachtig gelegen in de bossen. Hier krijgt u o.a. uitleg over een speciaal voor senioren aangelegd beweegtoestel.

De Zonnebloem Mariahout probeert alle 70-plussers van Laarbeek te bereiken via dit bericht maar ook sturen zij uitnodigingen naar alle KBO's, andere afdelingen van de Zonnebloem, zorginstellingen en via het steunpunt Mantelzorg van ViERBINDEN. Om enigszins een beeld te krijgen van het aantal deelnemers en gericht inkopen te doen willen zij deelnemers vragen om zich voor 15 april aan te melden. U kunt dat doen via onderstaand mailadres of telefoonnummer. Mail: jetenhenrie81@gmail.com of tel. 06-11518194.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>