Afbeelding

Yammas viert zilveren jubileum

Algemeen

Mariahout - Een zilveren jubileum is een feestelijke herdenking van een gebeurtenis die 25 jaar geleden plaatsvond. In mei is het alweer 25 jaar geleden dat in Mariahout het Tienerwerk van Yammas is gestart. Al 25 jaar zijn bijna alle jongeren tussen 10 en 15 jaar lid van Yammas en doen met kleinere of grote activiteiten mee.

Door de jaren heen hebben zich ook erg veel ouders van de leden maar ook andere mensen uit Mariahout ingezet voor Yammas. Om het 25-jarig bestaan wat luister bij te zetten heeft Yammas een mooie opzet voor hun leden gemaakt maar ook om de Mariahoutse gemeenschap, die hen altijd een erg warm hart hebben gebracht, te bedanken.

Reden voor een feest, op zaterdag 18 mei van 16.00 tot 21.00 uur. Dit wordt gehouden in en rond het Buurthuis in Mariahout.

De dag begint om 16.00 uur met een officieel gedeelte. Aansluitend wordt het feest geopend met een spectaculaire race op de kartbaan. Komt dat zien. Er vinden voor de jeugd zowel binnen als buiten diverse spectaculaire activiteiten plaats. Onder het genot van een drankje kan iedereen herinneringen ophalen en genieten van de actieve jeugd in Mariahout. Yammas hoopt er samen een heel fijn feest van te maken. Graag tot dan.