Logo mooilaarbeek.nl
De oranje boktor   | Fotonummer: 4b0c4d
De oranje boktor (Foto: Marjolein Linssen)

'Kieknou' natuurfoto expositie

Aarle-Rixtel - De twintig leden van de 'Kieknou' fotowerkgroep IVN Laarbeek exposeren met hun mooiste natuurfoto's. En wel in het clubgebouw 'de Bimd' op zondag 2 juni van 12.00 tot 18.00 uur. Voor deze expositie hebben de 'Kieknou' natuurfotografen weer veel tijd doorgebracht in de natuur. Dit om met hun kennis, inzet, creatieve tijd en uithoudingsvermogen de mooiste natuurfoto's te maken.

Bijna het hele flora en fauna van Nederland is afgestruind, van vliegendhert tot hamamelus, zelfs de das is op beeld vast gelegd. De expositie maakt deel uit van het alom bekende IVN kikkerconcert. In de prachtig ingerichte theetuin spelen drie live bandjes mee met de kwakkende kikkers in de vijver. Ook de gezellige buitenmarkt is weer van de partij en verder heel veel vertier voor de kinderen. En dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de natuurfoto expositie maakt u via een gratis en vrijblijvend beoordelingsformuliertje kans op een grote afdruk met passe-partout van u gekozen nummer 1 foto.

Hopelijk bent u nu net zo nieuwsgierig als de oranje boktor die bijgaande foto siert. U bent dan allen van harte welkom op zondag 2 juni, op het IVN terrein aan de beekseweg te Aarle-Rixtel. Entree en parkeren gratis! Info: Kieknou@ivnlaarbeek.nl. Alvast bedankt namens alle Kieknou leden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>