Drie ‘prominenten’ van de Beweging
Drie ‘prominenten’ van de Beweging

Actie Ganzendonckers voor Ganzendonckers gaat nog even door

Algemeen Carnaval

Beek en Donk - De crowdfundings-actie die Beweging op d'n Tocht is gestart is een groot succes: het streefbedrag van 1111 euro is inmiddels gehaald. Ook al is met deze opbrengst de feestelijke afsluiting op het Heuvelplein na de Ganzendonckse optocht zeker gesteld, de initiatiefnemers voelen dat het nog mooier kan worden.

"Een mooie beweging die op gang is gekomen moet je niet stoppen, een schip dat al vaart is eenvoudiger op snelheid te brengen", aldus de apetrotse Beweging.

Het enthousiasme voor de actie toont dat Beek en Donk al vroegtijdig warm loopt voor de festiviteiten die pas in februari plaats gaan vinden. Dit is dan ook de reden dat de Beweging ervoor gekozen heeft de actie nog even door te zetten. Immers met een hogere opbrengst kan er nog een betere optocht en nog een fijnere prijsuitreiking georganiseerd worden.

De initiatiefnemers willen daarom iedereen oproepen die carnaval in Ganzendonck een warm hart toedraagt en nog niet heeft gedoneerd om alsnog hun betrokkenheid te tonen en een financiële bijdrage te leveren. Beweging Op d'n Tocht gaat alle donateurs tijdens het carnaval 2020 in het zonnetje zetten. Doe daarom mee en zorg dat de optocht en carnaval in Ganzendonck een onvergetelijk succes gaat worden. Kom in beweging: move, feel & enjoy!

Op zaterdag 23 november wil de Beweging het eindbedrag tijdens de prinsbekendmaking overdragen aan de optochtcommissie.

Rechtstreeks doneren kan via gofundme.com.