Afbeelding

High tea en rondleiding Kasteel Croy voor het goede doel

Algemeen

Aarle-Rixtel - 'Stichting Britt Helpt' houdt zondag 8 december een fundraising high tea in Kasteel Croy (Aarle-Rixtel) om haar vijfjarig bestaan te vieren. Deze heerlijke high tea wordt gesponsord door verschillende restaurants in de omgeving.

Stichting Britt Helpt verbetert het onderwijs in de armste gebieden van Zuid-Afrika en is opgericht door de 13-jarige Britt van Berkel (nu 21). Op dit moment ontvangen vier projecten steun van de stichting: twee scholen en twee kinderdagverblijven. Stichting Britt Helpt beschikt over de Anbi-status en het CBF-keurmerk.

De high tea kost €25,00 p.p. inclusief rondleiding in het kasteel. Deze opbrengsten komen volledig ten goede aan de projecten in Zuid-Afrika. Met deze €25,00 kan de stichting veel verschillende dingen doen. Bijvoorbeeld één kind, 3 maaltijden per dag geven voor 2 weken of 5 kinderen een hygiëne pakketje geven met o.a. een tandenborstel, maandverband, washandje en zeep. Er zijn twee rondes (om 11.00 en 15.30 uur). Reserveren is mogelijk door een mailtje te sturen naar: info@britthelpt.com.

Kom jij ook? Together we can change the world!