Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 91b028
Foto:
VIDEO Carnaval

Jeugdhoogheden CV de Raopers

Raopersgat - De jeugdhoogheden van CV de Raopers zijn zaterdag 16 november na een razend spannende loting bekendgemaakt. Ook de namen van de leden van de jeugdraad zijn deze avond bekendgemaakt.

Om elf minuten over zeven begon in zaal Koekoek het voorstellen van de kinderen die dit jaar gaan deelnemen aan het jeugdcarnaval. De loting en het bekendmaken van de nieuwe jeugdhoogheden werd uitgevoerd door de jeugdhoogheden van het afgelopen seizoen. Het was bijzonder leuk om te zien hoe enthousiast de deelnemers van dit jaar zijn. De nieuwe hoogheden werden door de jeugdraad allemaal luid toegejuicht. Dit jaar gaan Jeugdprins Stef Relou en Jeugdprinses Dieuwke van den Hurk voorop in het feestgedruis. Zij worden bijgestaan door Adjudant Mart van Aspert, Hofdame Fenne Migchels en Hofnar Janske van Loon. En de hele gezellige en enthousiaste jeugdraadsleden maken het feest compleet.

Het motto voor het jeugdcarnaval luidt dit seizoen: 'Met deze jeugd, Feesten we als beesten'.

Video: MooiLaarbeekTeenz

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>