Logo mooilaarbeek.nl

Rommelmarkt in MFC De Dreef

Aarle-Rixtel - Drie verenigingen uit Aarle-Rixtel organiseren in het na- en voorjaar maandelijks een rommelmarkt in MFC de Dreef in Aarle-Rixtel. De eerstvolgende markt wordt gehouden op zondag 19 januari.

Op deze markt is maandelijks 'vanalles' te koop. Er zijn huishoudelijke artikelen te verkrijgen maar ook boeken, muziekdragers, speelgoed, kleding en zelfs elektronica met o.a veel computer en hardware spullen. Dus voor iedereen is er wel wat te neuzen. Maar denkt u nu, dat zou ik ook wel eens willen, bespreek dan een of meerdere tafels op onderstaand telefoonnummer. Een tafel kost €12,50 de volgende tafel kost €10,00 en de derde kost €7,50. De tafels hebben een afmeting van 300x80 cm. Ook als vereniging kunt u deelnemen. Verzamel binnen je club overbodige spulletjes in en verkoop die op de markt, zodat jouw club extra inkomsten binnen krijgt.

De markt wordt gehouden van 9.00 tot 15.00 uur. De entree is € 2,00. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis toegang. De opbrengsten van deze rommelmarkten gaan in zijn geheel naar veteranenvoetbal van ASV'33, Badmintonvereniging de Ganzeveer, Cialfo volleybal. Voor inlichtingen of opgave 06-20888818 of flmcoppens@onsbrabantnet.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>