Logo mooilaarbeek.nl
Carnaval

Seniorencarnaval in Ganzegat: Het 'Aauw Fiepenbal'

Aarle-Rixtel - In de Couwenbergh in Aarle-Rixtel, vindt dinsdag 18 februari, in samenwerking met de KBO het gekostumeerde 'Aauw Fiepenbal' plaats. Vanaf 20.00 uur is er een laagdrempelig en gevarieerd programma te zien.

Er vinden enkele optredens van KBO-leden plaats en good old Maarten van Brug vertoont zijn nog lang niet verleerde 'klets' kunsten. Natuurlijk is prins Paul d'n Uurste met een op leeftijd geselecteerd gezelschap aanwezig en voeren de Ganzegatse dansmariekes een dansje op. Een DJ zorgt voor aangepaste muziek waarbij de polonaise afgewisseld kan worden met gezellig met elkaar kletsen. Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar bij Snoeperij Jantje en bij conferentiecentrum de Couwenbergh. KBO-leden kunnen tevens kaarten kopen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in de Dreef op zaterdag 18 januari. De kosten bedragen €5,00 per persoon en daarvoor krijgt u een kop koffie of thee en worden er hapjes geserveerd. Ze hopen veel Ganzegatse ouderen op deze avond te ontmoeten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>