Rommelmarkt bij Sparta'25
Rommelmarkt bij Sparta'25

Rommelmarkt Sparta'25: schrijf je nu in

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Sparta'25 is al weer druk met de voorbereidingen van de jaarlijkse rommelmarkt begonnen. Elk jaar wordt op de laatste zondag van juni de rommelmarkt bij Sparta'25 gehouden. Dit jaar dus op zondag 28 juni.

Een goed georganiseerde en gezellige rommelmarkt die nog elk jaar groeit. Een markt met dit jaar circa 175-200 kramen. Ook is er een gezellig horecagedeelte met muziek en terras en activiteiten voor kinderen. De markt wordt gehouden op het sportpark aan de Heereindsestraat in Beek en Donk.

Wilt u een kraam of grondplaats huren?
Natuurlijk kun je een kraam of een grondplaats huren. Een kraam (4 x 1,2 m) die al in zijn geheel voor u is opgebouwd, kost € 22,50. U hoeft alleen zelf uw spullen erin te plaatsen. Een grondplaats (30 m2) is er al voor € 12.50. Uw auto kan bij uw kraam of grondplaats worden geparkeerd.

Wilt u zich aanmelden voor een kraam of een grondplaats dan kunt u dit doen via het inschrijfformulier op www.sparta25.nl/rommelmarkt. U kunt ook een email versturen naar rommelmarkt@sparta25.nl. En als u bij hen op de markt staat, dan zorgen ze ook goed voor u met een kop koffie en in de middag wat fris.

U heeft spullen voor ons?
Heeft u al wel spullen maar wilt u niet zelf in een kraam staan of bij een grondplaats zitten. Dan kunt u uw spullen aan Sparta'25 geven. Dan verkopen zij deze spullen ten goede van de vereniging. U kunt uw spullen op zaterdag (als er wordt gevoetbald) bij Sparta'25 afgeven. Bel daarvoor met Gerry Vogels om een tijd af te spreken. Zijn telefoonnummer is 06–48613727.

Komt u als bezoeker?
De markt is op zondag 28 juni van 9.00 tot 15.00 uur. De entree is € 2,50 waarbij kinderen tot 12 jaar gratis zijn. Voor bezoekers is er natuurlijk ook weer een gratis kopje koffie. Op het terras zal een muziekpodium zijn waar muziek wordt gedraaid en waarop live wordt opgetreden. Ook zal er voor de kleinste bezoekers een luchtkussen zijn.

Kijk voor meer informatie op www.sparta25.nl/rommelmarkt of op www.facebook.com/rommelmarktsparta25. Sparta'25 ziet u graag als verkoper of bezoeker op de markt. Tot 28 juni op de gezelligste markt van de regio.