Afbeelding

Familievoorstelling in Ons Tejater: Evert van Asselt 'Magician'

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Laat je verrassen op zondag 15 maart om 14.30 uur in het Dorpshuis te Lieshout. Evert van Asselt voelt zich als een vis in het water op het podium. Bekend geworden door zijn deelname aan het het TV programma Holland’s got Talent in 2019.

Met bijzondere acts als jongleren, goochelen, illusie, buikspreken, acrobatie, stoelen balans en ‘s werelds grootste ballon treedt hij op door heel Nederland. Zijn humor gecombineerd met illusies zorgen voor een unieke beleving. Op 4-jarige leeftijd is Evert geïnspireerd geraakt door een ballonnenclown. Vanaf dat moment ging hij de kinderen in de buurt entertainen en vermaken. Op 12-jarige leeftijd kwam hij in aanraking met het circus. Bij Jeugdcircus Hogerop uit Goes heeft hij diverse circusdisciplines geleerd. Naast de interesse in het circus leerde Evert goochelaar Jaap den Ouden kennen. Jaap den Ouden was zijn motivatie om zich te gaan verdiepen in de goochelkunst. Via Jaap kwam hij in contact met Kees en Monique van Iwaarden die hem hebben besmet met het 'ballonvirus'.

Zijn voorstelling is zeer geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Dus ouders, opa’s en oma’s kom samen met je kinderen of kleinkinderen op zondag 15 maart om 14.30 uur naar het Dorpshuis te Lieshout en geniet! Kaartjes à €7,50 (incl. ranja en chips voor de kinderen; koffie of thee voor volwassenen) zijn via www.vierbinden.nl/theater/ons-tejater te reserveren. Resterende toegangskaarten zijn vanaf 1 week voor de voorstelling te koop in het Dorpshuis te Lieshout tegen contante betaling.