Afbeelding

Trimbaan in Mariahout op tijd opgeknapt

Algemeen

Mariahout - Door de ZOD-werkgroep ‘Trimbaan’ is er zaterdag 7 maart weer hard gewerkt. De paden die altijd zo goed te belopen waren hebben de afgelopen weken enorm te lijden gehad door de stormen en de werkzaamheden in de natuur. Werkers hebben, tijdens het rooien van de bomen, met hun graafmachines de nodige ravage aangericht. Vrijwilligers van Zorg om het Dorp hebben hard gewerkt om de paden weer up-to-date te krijgen. Het was wederom een hele klus.

Het bestuur van ZOD wil deze werkgroep hartelijk danken. Zeker omdat de speelhoek, trimtoestellen en stormbaan in het bos, tussen de Veghelsedijk en de Rooijseweg, momenteel overdag intensief gebruikt worden door gezinnen die noodgedwongen thuis zijn i.v.m. coronavirus. ZOD wenst iedereen veel gezondheid en sterkte toe de komende periode. Misschien kan de trimbaan, zolang we nog naar buiten mogen, meehelpen om de tijd goed in te vullen met elkaar.

Openbare jaarvergadering van 6 april uitgesteld
Naast de afgelaste en uitgestelde ZOD-activiteiten van maart zijn nu ook de jaarlijkse ZOD-ledenvergadering en de openbare jaarvergadering van maandag 6 april uitgesteld. Dat geldt tevens voor de wekelijkse handwerkbijeenkomst en het eetpunt in het Buurthuis (dat komende tijd gesloten is). Deelnemers ontvangen bericht als deze weer van start gaan. Of de activiteiten van Koningsdag doorgaan laten we nog even open. Het zal dan in ieder geval in afgeslankte vorm plaatsvinden. Het ZOD-bestuur adviseert haar werkgroepen alleen nog maar digitaal te vergaderen. Het wenst iedereen veel sterkte toe en vraagt aan wie kan … even naar de ander om te kijken.