Een aantal veteranen die het plantje hebben ontvangen
Een aantal veteranen die het plantje hebben ontvangen

Laarbeekse Veteranen in de bloemetjes gezet

Algemeen

Laarbeek - Omdat de verschillende voorjaarsactiviteiten geen doorgang kunnen vinden heeft het bestuur van de Vereniging de Laarbeekse Veteranen op Paaszaterdag hun leden een hart onder de riem gestoken door het bezorgen van een plantje.

Veteranen worden vaak gezien als stoere mannen en vrouwen en dat zijn ze meestal ook. Maanden weg van huis onder soms gevaarlijke omstandigheden is geen kleinigheid, maar nu loert het gevaar ook thuis om de hoek. Het coronavirus maakt geen uitzonderingen en binnen de vereniging heeft het virus ook al hard toegeslagen. De oudere veteranen zitten helemaal of veel meer binnen dan normaal en ook de jongere veteranen werken vanuit huis of passen op de kinderen. Veteranen die nog in actieve dienst zijn worden afhankelijk van hun functie ter ondersteuning ingezet, bovendien gaan buitenlandse missies ook door. Wat uiteraard een extra belasting voor het thuisfront betekent.

Daarom ging het bestuur op Paaszaterdag op pad om, op veilige wijze, de leden een bloeiende plant te brengen en hen een gezond Pasen te wensen.