Afbeelding

St Caecilia start weer met proeflessen

Algemeen

Lieshout - De eerste stapjes in de muziek of oriënteren op een instrument? Harmonie St Caecilia gaat in september weer beginnen met haar proeflessen. Op blokfluit of mini-slagwerk kunnen de jongste muzikanten beginnen en wie klaar is voor de volgende stap mag zich oriënteren met proeflessen op de verschillende blaas- en slagwerkinstrumenten die onze prachtige vereniging rijk is. 

De blokfluitlessen en minislagwerklessen zijn speciaal voor kinderen van zeven jaar en ouder uit Lieshout/Mariahout en worden gegeven door Frank Reloe en Merel Peren. De muzikante(n) maken in de lessen spelenderwijs kennis met het bespelen van slagwerk of de blokfluit. De lessen zijn niet alleen leuk, muziek maken is ook nog eens gezond!

Er worden in totaal 36 lessen gegeven, daarnaast mogen de muzikanten ook mee doen met concerten en voorspeeldagen en mogen ze deelnemen aan jeugdactiviteiten van de vereniging. Zo is het ook een kennismaking met de gezellige vereniging die Harmonie St Caecilia is.

Ben je de fase blokfluit voorbij en wil eens klarinet of hoorn proberen? Dat kan natuurlijk ook! Voor meer info of voor aanmeldingen, mail naar info@harmonielieshout.nl.