Marty met zijn hond 'Mack'
Marty met zijn hond 'Mack'

Update 'benenfiet' Marty: 'hond + wond = ongezond’

Algemeen

Beek en Donk - In maart zou het 'benenfiet' Marty: 'hond + wond = ongezond' plaatsvinden bij OJA in Aarle-Rixtel, maar toen gooide corona roet in het eten. Helaas door de huidige omstandigheden blijft het benenfiet voorlopig nog uitgesteld.

"Het is nog steeds de planning om het door te laten gaan, zodra het weer kan", vertelt Marty van den Elsen. "In totaal is er inmiddels 1500 euro gedoneerd en daar zijn we alle donateurs heel erg dankbaar voor." Na lang wachten zal de verbouwing op 8 oktober gaan starten. Eigenlijk zou de vorige aannemer al in mei beginnen. Maar de communicatie verliep niet geheel vlekkeloos. Terwijl Marty en Lisenka startten met het slopen, kwam het nieuws dat de aannemer pas in oktober/november zou gaan starten. "Ons vertrouwen was natuurlijk helemaal weg. We hebben hem dan ook de deur gewezen en zijn op zoek gegaan naar een nieuwe aannemer. Gelukkig gaat deze communicatie wel naar wens en zullen zij op 8 oktober gaan starten met de ruwbouw. De afwerking zal nog even op zich moeten laten wachten. Door de vertraging en het inschakelen van een ‘grotere’ aannemer, zijn we ook met extra kosten komen te zitten. Daarvoor komen we helaas nog veel te kort."

Wil jij Marty en Lisenka financieel steunen? Dat kan via het volgende bankrekeningnummer: NL75INGB0797912231, t.n.v. van den Elsen.

Lees hier het artikel dat februari 2020 in DeMooiLaarbeekKrant verscheen.