Afbeelding

Repaircafé Laarbeek in Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Bij Howeko aan het Wethouder Heinsbergenplein in Beek en Donk vindt vrijdag 6 mei het maandelijkse Repaircafé plaats. Tussen 9.00 en 12.00 uur kunt u al uw spullen, die niet meer naar behoren functioneren, ter reparatie aanbieden. Zeker in deze financieel onzekere tijden is het goed om te kijken of uw apparaat na de reparatie nog weer een tijd vooruit kan. 

Bij Repaircafe zegt men: ‘weggooien is zonde, gun uw apparaat een tweede ronde’. En de reparateurs kunnen dat vaak waar maken. Soms is het zelfs een kwestie van schoonmaken en uw koffiezetapparaat kan nog een tijd vooruit. In de timmerwerkplaats kunt u kleine meubelen laten repareren, als er een scharnier los is, een poot opnieuw gelijmd moet worden of als er een plankje vervangen moet worden. De kledingreparatie voorziet in kleine reparaties, een zoompje vastzetten, een rits vervangen, een broek wat korter maken. 

U kunt vrij inlopen maar als u een afspraak maakt via repairlaarbeek@gmail.com hoeft u niet zo lang te wachten. Voor meubel- en kledingreparatie moet u ook een afspraak maken. Tijdens het wachten is koffie beschikbaar. Het Repaircafé Laarbeek is een initiatief van Howeko en wordt ondersteund door de Dorpsraad. Op de derde woensdag van de maand is er een Repaircafé in het Dorpshuis van Lieshout en op de eerste vrijdag van de maand bij Howeko in Beek en Donk.