Afbeelding

Repair Café Laarbeek - Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Op vrijdag 3 juni is het weer de eerste vrijdag van de maand. Met steun van De Dorpsraad Beek en Donk en Howeko is er weer een Repair Café in het gebouw van Howeko aan het wethouder Heinsbergenplein. Vanaf 9.00 tot 12.00 uur staan de monteurs klaar om te kijken of ze uw defecte apparaten nieuw leven in kunnen blazen. 

U zult er versteld van staan hoe eenvoudig het vaak is om de levensduur van de stofzuiger of koffiemachine te verlengen. Repair Café Nederland zegt ‘weggooien is zonde gun uw apparaat een tweede ronde’. Zeker in deze tijden is dat geen loze kreet. U kunt gewoon binnenlopen met het apparaat, maar u kunt ook een mailtje sturen naar repairlaarbeek@gmail.com om een afspraak te maken. Door de samenwerking met Howeko is het ook mogelijk reparaties aan kleine meubelen te verrichten. Een losse poot onder een stoel, een los scharnier etc. kan makkelijk hersteld worden. Voor deze service is het wel nodig dat u zich aanmeldt. Ook voor kleding reparaties kunt u terecht. Als u zich aanmeldt zorgen wij dat er iemand is die de naad kan vastzetten, de broek korter kan maken of een rits kan inzetten (neemt u de rits dan zelf wel mee). De naaister is aanwezig als u zich heeft aangemeld. 

U leest het goed; veel mogelijkheden bij het Repair Café Laarbeek. Op de derde woensdag van de maand is er een Repaircafé in het Dorpshuis van Lieshout. Beide cafés zijn uiteraard voor alle inwoners van Laarbeek toegankelijk. Laarbeek maakt werk van duurzaamheid.