Afbeelding

Expositie fotoclub Objectief

Algemeen

Beek en Donk - De leden van fotoclub Objectief kunnen eindelijk weer een tentoonstelling houden van de mooiste foto’s die ze de afgelopen periode hebben gemaakt. Na een aantal voorselectie-avonden is er een mooie, boeiende collectie tot stand gekomen, die de leden graag aan u tonen. Net als de laatste keer wordt de expositie gehouden in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk en wel op 11 en 12 juni. De openingstijden zijn beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Op deze dagen zijn steeds een aantal leden aanwezig om u te ontvangen en om vragen over de foto’s te beantwoorden.

Naast de expositie in de grote ruimte is er in een aangrenzende ruimte een diashow waar gesorteerd op verschillende onderwerpen én in grote verscheidenheid ook foto’s getoond worden. Een ander leuk deel van de expo is de Rode Draad. Dat is een serie foto’s die door de diverse leden wordt gemaakt met als startpunt dezelfde foto. Deze wordt dan doorgegeven middels een eigen foto vanuit een gevoel/beeld dat men van de ontvangen foto heeft. Om daar iets eigens van te maken is soms een hele uitdaging en dat zie je dan ook terug, soms heel verrassend, in de reeks die wordt getoond.

Natuurlijk is er ook weer een loterij, waarbij u de foto die u het mooist vindt kunt winnen als uw lot wordt getrokken op zondag aan het eind van de expositie. Voor meer informatie over de fotoclub kunt u kijken op www.fcobjectief.nl. Zij zien u graag in het weekend van 11 en 12 juni in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk.