Afbeelding
Foto:

Kienen, bedevaart en Samen Uit Eten bij Seniorenvereniging/KBO Lieshout

Algemeen

Lieshout - KBO Lieshout organiseert op de vrijdagen 3 en 17 juni kienavonden. Waag eens een kans voor een mooie prijs. Aanvang 19.30 uur en de zaal is open om 18.30 uur. Het kienen wordt gehouden in het Dorpshuis in Lieshout. U bent van harte welkom met uw familie, vrienden en buurtgenoten. 

Fietsbedevaart Kevelaer
Op donderdag 9 juni fietsen de bedevaartgangers naar Kevelaer. Er is een mooie route uitgezet. Vertrek ’s morgens om 9.00 uur vanaf het Dorpshuis in Lieshout. Pastor Geoffrey de Jong zal om 19.00 uur in de kaarsenkapel de H. Mis opdragen. Daarvóór, om 17.30 uur gaan de senioren gezamenlijk het diner gebruiken. De volgende morgen vertrekt men rond 10.00 uur weer richting Lieshout.

Samen uit eten
De Lieshoutse senioren gaan gezellig uit eten op woensdag 22 juni. Deze keer is gekozen voor De Heikant in Aarle-Rixtel. De gasten worden daar om 18.00 uur verwacht. Er zal een driegangenmenu geserveerd worden voor de prijs van €22,75. Bij aanmelding op de inloop ligt er een menukaart klaar om uit te kiezen.

Lezingenreeks kunstgeschiedenis
Ook in het seizoen 2022/2023 wordt er weer een lezingreeks kunstgeschiedenis gehouden via zoom. Deze avonden worden verzorgd door kunsthistorica Ine Pels. Op maandag 26 september is de eerste lezing. Op het programma staat Mycene en Epidaurus. Verdere onderwerpen in het seizoen zijn Ontwikkeling van de Japanse Prentkunst, Johannes Vermeer, Jean Francois Millet en Fernando Botero. Aanmelden kan bij Ine Pels via 06-44264189 of via i.pelsvandeven@gmail.com. De kosten bedragen €35,00. Echtparen betalen dit bedrag slechts eenmaal. De hand-out wordt gratis digitaal aangeboden. Wilt u deze per post dan betaalt u €5,00 per keer (inclusief postzegels).

Inloop
KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten, maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur een inloop in het Dorpshuis waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Loop eens binnen voor zo maar een praatje bij een kop koffie. En maak kennis met een actieve seniorenvereniging. U bent van harte welkom.