Afbeelding
Foto: Mark Barten

Dorpshuizen Laarbeek: vernieuwde website en logo

Algemeen

Laarbeek - Dorpshuizen Laarbeek focust op verdere professionalisering. Voor ons ligt een nieuwe start met nieuwe uitdagingen. Daarbij hoort een up-to-date website: www.stichtingdorpshuizenlaarbeek.nl en een eigentijds logo. Dorpshuizen Laarbeek wil met een hernieuwde aanpak haar kwaliteit van dienstverlening verbeteren.

Met de nieuwe website en logo wil de stichting betere bekendheid geven aan de diversiteit van mogelijkheden die de dorpshuizen te bieden hebben. Naast een impressie van activiteiten is op de website een overzicht van openingstijden, beschikbare ruimten en faciliteiten te vinden. En uiteraard blijft het zoals vanouds mogelijk om kaarten voor Ons Tejater in Lieshout te bestellen. Het programma tot en met april 2023 is bekend en het aanbod is zeer de moeite waard dus kijk vooral eens of er iets voor u tussen zit.

Activiteiten ontplooien
Het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk, het Dorpshuis in Lieshout en het Buurthuis in Mariahout zijn dé locaties voor Laarbeekse verenigingen en organisaties om hier hun sociaal culturele activiteiten te ontplooien. Er zijn mogelijkheden in overvloed. Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor een vergadering of ander samenzijn? Zoekt u naar een prettige locatie om te sporten? Of misschien zit u er zelfs aan te denken om een nieuwe vereniging of sportclub op te richten, maar weet u nog niet precies waar deze te huisvesten. De Dorpshuizen in Laarbeek bieden een diversiteit aan zalen en sportfaciliteiten in verschillende afmetingen en daarmee voor verschillende groepsgroottes. Er is ontzettend veel mogelijk en het team van medewerkers en vrijwilligers gaat daarover graag met u in gesprek. Verbreding van openingstijden van de dorpshuizen is mogelijk als daar voldoende vraag naar is. Via de website vindt u een overzicht van onze organisatie en komt u direct met ons in contact.

Huiskamer
Op de nieuwe website vindt u een directe link naar De Huiskamer. Elk dorpshuis heeft een Huiskamer, dé ontmoetingsplek voor eenieder die het gezellig vindt om samen een kop koffie te drinken, te biljarten of een kaartje te leggen. Mensen die tegen uitdagingen aanlopen waarvoor ze hulp willen inroepen van lokale vrijwilligers of professionele instanties zoals LEV Laarbeek zijn daar aan het goede adres. De medewerkers weten de weg en zorgen ervoor dat u aan de juiste mensen wordt gekoppeld. Ook bibliotheek De Lage Beemden heeft een prominente plek in de Huiskamer. Nestel u met een goed boek en een lekkere kop koffie of thee in één van de comfortabele banken of stoelen en voel u thuis. Het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk, het Dorpshuis in Lieshout en het Buurthuis in Mariahout zijn van en voor de Laarbeekse gemeenschap. U bent van harte welkom.