Afbeelding

Winter rikcompetitie Seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Seniorenvereniging Beek en Donk heeft goed nieuws voor de kaartliefhebbers. Bij voldoende deelnemers starten ze in de maanden oktober, november, januari, februari en maart een nieuwe activiteit, namelijk een wintermiddag rikcompetitie. 

In december is het geen rikken, omdat december van zichzelf al voldoende drukte geeft met Sinterklaas en Kerstmis. Elke tweede en vierde donderdag van de maand gaan ze in het Ontmoetingscentrum, in competitieverband rikken. De bedoeling is dat ze om 14.00 uur starten, dan zestien spelletjes spelen, dan een korte pauze waarin de seniorenvereniging ueen kopje koffie of thee aanbied en daarna nog eens zestien potjes spelen. Hierna wordt de dagwinnaar bekend gemaakt. De kosten voor deelname bedragen voor leden totaal €10,00 per persoon. Ook niet leden of leden van zuster seniorenverenigingen kunnen deelnemen, maar hiervoor bedragen de kosten totaal €20,00 per persoon. 

Normaliter is de competitiemiddag omstreeks 16.30 uur afgelopen. U kunt u hiervoor inschrijven door een briefje in te vullen met uw naam en telefoonnummer en liefst ook uw mailadres. Dit briefje kunt u in een gesloten enveloppe, inclusief inschrijfgeld, uiterlijk 25 september inleveren bij Piet van Oosterwijk, Burgemeester van de Weijdenlaan 16. De organisatie is in handen van Antoon Nooijen en Piet van Oosterwijk. Mocht u eventueel een keertje verhinderd zijn, geen nood. In dat geval moet u wel zelf vervanging regelen. Elke middag is er een dagprijs voor de dag winnaar beschikbaar en op het einde van de competitie zijn er voor het algemeen klassement een aantal prijzen beschikbaar. Hoeveel is mede afhankelijk van het aantal deelnemers. Schrijf u in en breng uw broer, zus, buurvrouw of buurman ook mee. De seniorenvereniging wenst u op voorhand veel kaartplezier toe.

!