Afbeelding

Gezelligheid troef tijdens kienavond Seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - De zaal in het Ontmoetingscentrum zat op woensdagavond 13 juli vol enthousiaste leden van de Seniorenvereniging Beek en Donk om te gaan kienen. Lang geleden was dit een vast onderdeel van de activiteiten en, omdat er de afgelopen tijd geluiden waren dat men daar weer interesse in had, wilde het bestuur daar graag aan tegemoet komen. 

Margit Straatman noemde met verve, en vaak met humor, de nummers in vlot tempo op. Er waren leuke prijzen te winnen als men kien had met een vol rijtje of met een volle kaart. De hoofdprijs was een pakket met heerlijkheden van de delicatessenwinkel SmaakFabriq aan het Heuvelplein. Omdat het de eerste keer was sinds lange tijd, werd er alleen entree geheven: €2.00. Daarvoor kreeg men één kienkaart (met 30 nummers) en in de pauze koffie of thee. 

Het was al tegen 22.00 uur toen iedereen tevreden huiswaarts keerde nadat men had laten weten zeker vaker te willen kienen. Het bestuur gaat nu op zoek naar vrijwilligers die een werkgroep ‘Kienen’ willen gaan vormen. Daarvoor kan men zich aanmelden bij het secretariaat: seniorenverenigingbeekendonk@gmail.com. Voor meer informatie kunt u kijken op www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.