Afbeelding
Foto:

Senioren Beek aan Donk houden van gezellig samen eten

Algemeen

Beek en Donk - Na restaurant De Reiger in Zijtaart en het Pannenkoekenhuis Pluk, was nu Restaurant Puur aan de beurt voor ‘Gezellig samen uit eten’ voor leden van de Seniorenvereniging Beek en Donk. Ze waren daar zelfs welkom op twee donderdagavonden omdat er zoveel voor belangstelling was!

Per mail kregen de leden het menu ruim van tevoren door zodat men al een keuze aan kon geven. Zo wisten ze bij Puur wat ze klaar moesten maken. Ook de betaling geschiedde vooraf en op de avond zelf rekende iedereen zijn drankje(s) af. Iedereen was vol lof over het eten, de entourage en de bediening. De senioren hebben weer kunnen genieten van heerlijk bereide gerechten, die ook leuk werden opgediend. Bij het hoofdgerecht bijvoorbeeld werden leuke standaardjes neergezet met puntzakken met frietjes erin voor meerdere personen.

En wat is er nou zo leuk aan deze eetavondjes? Of je nu met z’n tweetjes bent of alleen: het maakt helemaal niets uit. Je wordt als vanzelfsprekend in het geheel opgenomen en je voelt je meteen op je gemak. Je ziet op een gegeven moment ook mensen aan tafel, die je helemaal niet kende en van wie je van nu af aan weet, dat ze óók bij de Seniorenvereniging zijn. Je bent er een avondje helemaal uit, met mensen samen van ongeveer zo’n beetje dezelfde leeftijd. En je hebt aan tafel, tussen het eten door, mensen om je heen die graag met je willen praten. 

Na afloop van beide avonden was iedereen erg enthousiast en de Seniorenvereniging is blij dat deze nieuwe activiteit zo aanslaat. Bestuurslid Peter Vogels en Lucie Poulisse hebben het organiseren van ‘Gezellig samen uit eten’ op zich genomen. Eind juli staat er alweer een lunch gepland. Seniorenvereniging Beek en Donk bedankt Chantal en Bram van Restaurant Puur voor de uitstekend verzorgde avonden! Voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.