Afbeelding

Veel enthousiasme bij kienavond Seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Ruim 30 leden van Seniorenvereniging Beek en Donk zaten op maandagavond 26 juni om 19.30 uur klaar in het Ontmoetingscentrum om te gaan kienen. Deze keer was het te doen in de nieuwe, gezellig ingerichte, zaal waar eerst de bibliotheek gevestigd was. 

Voor €5,00 kreeg men bij binnenkomst een kienkaart (met 30 nummers) en in de pauze een kopje koffie of thee. Een kienkaart extra kostte €1,00. Twee kaarten stelde men als maximum om alles goed te kunnen bijhouden. Margit Straatman was weer bereid gevonden om de nummers op te noemen. Zij deed dat op haar eigen wijze en in vlot tempo. Er waren weer leuke prijzen te winnen als men ‘kien’ had met een vol horizontaal rijtje of met een volle kaart. De hoofdprijs was een mooi samengesteld pakket in een grote mand en werd gewonnen door mevrouw Annie Bos.

Inmiddels hebben zich vrijwilligers gemeld die de organisatie op zich hadden genomen want er komt nogal wat bij kijken: de ontvangst bij binnenkomst, de prijzen kopen, de kienkaarten controleren, het geluid verzorgen en wat al niet meer. Mede dankzij hen was het een heel geslaagde avond wat bleek uit alle reacties na afloop. Voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.