Gerard van de Linden in actie
Gerard van de Linden in actie

Kringwedstrijd Brabants wipschieten kring Peelland

Algemeen Sport

Laarbeek - In Lierop, bij het Sint Antonius Abt, stond er op 16 juli weer een Kringwedstrijd Brabants wipschieten kring Peelland op het programma. Ook Laarbeek was hierin vertegenwoordigd door schutters uit de diverse kernen. 

Het weer was goed, hoewel er wel wat wind stond op het terrein. De sfeer onder de 27 schutters was gezellig tijdens en na de wedstrijd, maar helaas werden er geen eerste prijzen behaald door de schutters uit Laarbeek. Henk van der Velden van het Onze Lieve Vrouwe gilden uit Aarle-Rixtel werd derde op het onderdeel ‘personeel’, tweede op het onderdeel ‘Vrije Hand’ en won ook de derde puistprijs. Jan Rovers van het sint Léonards gilde uit Beek en Donk werd vierde op het onderdeel personeel. Gerard van der Linden van het sint Servatius gilde uit Lieshout werd zesde op het onderdeel Vrije Hand.

De Volgende wedstrijd vindt plaats op 3 september op schietterrein ‘t Wipke in Beek en Donk en wordt georganiseerd door het Sint Antonius en Sebastianus Gilde uit Gemert, aanvang 13.00 uur.