Afbeelding
Foto:

Sint Servatius gilde Lieshout wint Viertal kringwedstrijd

Sport Sport

Lieshout - De kringwedstrijd Brabants wipschieten heeft op zondag 23 oktober plaatsgevonden bij gilde Sint Antonius Abt Lierop. Het Sint Servatius gilde uit Lieshout won het onderdeel ‘viertal’ met de schutters Gerard v/d Linden, Berry Vorstenbosch, Goen Vorstenbosch en Bert Vorstenbosch. Een mooie prestatie. 

Ook op persoonlijk vlak scoorde de schutters uit Lieshout goed. Te weten bij het onderdeel ‘kampioen’, waar Berry Vorstenbosch tweede werd. Ook werd hij vierde op het onderdeel ‘personeel’. Bij de bejaarden werd Goen Vorstenbosch eerste en Gerard van der Linden tweede. Op het onderdeel ‘personeel’ werd Gerard van Ganzewinkel van het Sint Margaretha gilde Aarle-Rixtel derde en op het onderdel ‘vrije hand’ werd hij zesde. Hans van den Boomen van het Sint Antonius en Sebastianus Gilde Gemert behaalde de vijfde plaats op het onderdeel ‘vrije hand’. Ook was er nog een puistprijs voor Jan Rover van het Le´onards gilde Beek en Donk.                  

De volgende wedstrijd is een avondwedstrijd bij het Sint Joris Gilde in Someren op zaterdag 29 oktober. Aanvang 18.00 uur.