Afbeelding
Foto: Rob van Kaathoven

St Caecilia start nieuw seizoen vol muziekonderwijs

Algemeen

Lieshout - Muzieklessen en een nieuw Muziekmaatjes-project, Harmonie St Caecilia gaat dit seizoen weer van start met volop muziek-aanbod voor kinderen. Van de aller jongsten en de eerste voorzichtige stapjes in de muziek, naar de meer ervaren leerlingen. 

Zing, swing en feest mee met de Muziekmaatjes, het project onder leiding van Sophie de Ruijter begint een begrip in Lieshout en omstreken te worden. Speciaal voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar oud. Het project duurt 10 weken, elke week op maandag vanaf 25 september met als slot een spetterende afsluiter.

Er is niets leukers dan samen muziek maken, samen werken naar een muzikaal hoogtepunt. Een instrument leren bespelen is dan ook een echte verrijking! (En ook nog eens kei gezond!) St Caecilia verzorgt muzieklessen voor een breed scala aan instrumenten. Van slagwerk, naar alle blaasinstrumenten die onderdeel zijn van het harmonieorkest. 

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via harmonielieshout.nl is ook meer informatie te vinden over de muzieklessen en Muziekmaatjes. Overigens geldt dit niet alleen voor kinderen, het is nooit te laat om te beginnen met het bespelen van een muziekinstrument.