Afbeelding

Zonnebloem Mariahout naar het circus

Algemeen

Mariahout - Vrijdag de dertiende een ongeluksdag? Niet voor deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Mariahout! Op vrijdagmiddag 13 oktober werden zij namelijk getrakteerd op optredens van Circus in de Zorg.

Iedereen werd thuis opgehaald door een vrijwilliger, al dan niet met rollator, en vervoerd naar Mariëngaarde in Aarle-Rixtel. Daar stond een prachtige circustent opgesteld. Ruim een uur lang werd er ademloos toegekeken hoe een acrobaat het voor elkaar kreeg wel tien stoelen op te tillen met zijn mond, hoe een dame de meest spectaculaire toeren uithaalde met allerlei attributen, en smakelijk gelachen om het supergrappige clownvrouwtje, zeker in combinatie met muziek samen met de circusdirecteur. Na afloop was er in een nabij gelegen tent voor iedereen een lekkere kop koffie of thee met een slagroomwafel. Als kers op de taart trakteerde René van Uden, die daar met zijn friteswagen stond, alle Mariahoutse mensen op een gratis snack.

De volgende bijeenkomst van de Zonnebloem Mariahout zal beslist weer zo gezellig worden, want op 8 november hebben zij een kienmiddag. En die middagen staan altijd in het teken van spanning en hilariteit.