Afbeelding

Donatie Harpie aan goede doelen

Algemeen

Aarle-Rixtel - Harpie, een bedrijf uit Aarle-Rixtel dat HPL volkern en trespa plaatmateriaal bewerkt en verwerkt, heeft afgelopen vrijdag een aantal cheques uitgereikt aan goede doelen in Aarle-Rixtel. Dit deden zij ter ere van het 25-jarig bestaan.

Harpie werd 25 jaar geleden opgericht door Harold Veens en Pieter Beniers. Al snel snapte Harold wegens een verhuizing uit het bedrijf en bleef Pieter over. Zijn zoon Paul zette het uiteindelijk voort. “Dit jaar bestaan we 25 jaar en hebben we een Open Dag georganiseerd voor klanten, leveranciers en andere belangstellenden met aansluitend een feestavond voor genodigden. Cadeautjes ter ere van het 25-jarig bestaan zijn leuk, maar we wilden ons graag inzetten voor de kinderen in Aarle-Rixtel. We hadden daarom besloten om een donatiebox neer te zetten en die is tijdens deze dag rijkelijk gevuld”, vertelt Paul.

Omdat het bedrijf zelf veel met Aarle-Rixtel heeft hebben ze besloten om dit geld te doneren aan verschillende goede doelen. Daarbij hebben ze zich dus vooral gericht op kinderen. “We hebben het verdeeld over stichting Sinterklaas, stichting speelplezier, de Jeugd3Daagse en de jeugdafdeling van stichting Dorpsfeesten Aarle-Rixtel. Ook zijn we hoofdsponsor geweest van Kelly Franssen, die afgelopen editie mee heeft gedaan met de Fight Cancer Night.”

In totaal verdeelden ze €3750,00 die afgelopen vrijdag gedoneerd werd. “We wilden ze graag bij ons bedrijf uitnodigen om de cheque te overhandigen. Zo’n 20 personen zijn afgelopen vrijdag bij ons gekomen en zijn aangesloten bij de Vrijdagmiddagborrel met hapjes en drankjes, waarna zij de cheque overhandigd kregen. De reacties waren super. Voor iedereen kwam het onverwachts en ze waren dan ook enorm dankbaar. Ze gaven direct aan waarvoor ze het geld gaan gebruiken, dus dat is leuk om te horen. Het was een hele leuke, geslaagde middag.”