Afbeelding

Eetcafé van de Kook

Algemeen

Beek en Donk - Eetcafé van de Kook was op dinsdag 21 november weer open. De gasten werden dit keer ontvangen met speculaascake bij de koffie, daar de Sint weer in het land was aangekomen. Iedereen werd welkom geheten en er werd uitleg gegeven over het verloop van de middag/avond.

Er werd gezamenlijk groenten gesneden voor het hoofdgerecht en soepballetjes gedraaid voor de soep, die dit keer door Rudie werd gekookt. De balletjes gehakt voor de gehakthachee werden gebakken door Huib. Ook dit keer was het weer een gezellig samenzijn en werd er weer volop gebuurt onder het genot van een drankje. Rond 18.00 uur werd het diner geserveerd met hulp van de vrijwilligers. De gasten zijn weer voldaan naar huis teruggekeerd. 

Bijna alle gasten hebben zich weer opgegeven voor de volgende keer, maar er is zeker nog plaats voor nieuwe gasten. Het menu zal in kerststijl zijn. Mensen met dementie samen met hun partner, familie, vriend/vriendin of mantelzorger zijn weer van harte welkom in het eetcafé. Ook als koken uw hobby niet is en u het wel gezellig vindt om te komen eten en elkaar te ontmoeten. Dat kan weer op 19 december van 16.00 tot 20.00 uur bij De Waterpoort in Beek en Donk (ingang Rubenslaan t.o. de beweegtuin). De kosten zijn €10,00 per persoon en dit is inclusief twee consumptiebonnen voor een kopje koffie en/of drankje. Opgeven kan voor 15 december bij Liesbeth Delpeut via 06-83261840 of bij Ingrid van Geffen via 06-12422336.