Afbeelding

Eetcafe Van de Kook binnenkort geopend

Algemeen

Laarbeek - Alzheimer Nederland heeft in samenwerking met Resto Van Harte door heel Nederland al verschillende kookclubs voor mensen met dementie georganiseerd. Nu wordt er ook een eetcafé opgestart vanuit een initiatief van Dementie Vriendelijk Laarbeek-Gemert-Bakel. Deze wordt geopend op 31 oktober.

Een eetcafé voor mensen met dementie, die samen met hun partner, familielid of vriend/vriendin de maaltijd bereiden om er vervolgens gezamenlijk van te gaan genieten. Een heerlijk avondje uit eten of kom samen lekker mee eten. Dit alles onder begeleiding van twee amateurkoks en twee vrijwilligers. Er is plaats voor ongeveer 26 personen. Is koken altijd uw hobby geweest, kom dan gezellig samen koken, samen eten, lotgenoten ontmoeten en plezier maken. Ze hopen u graag te ontmoeten in het eetcafé. 

Eetcafe Van de Kook opent op 31 oktober van 16.00 tot 20.00 uur in De Waterpoort (ingang Rubenslaan tegenover de beweegtuin) in Beek en Donk. De kosten zijn €10.00 per persoon en dit is inclusief drankje en kopje koffie. Opgeven kan vóór 24 oktober bij Liesbeth Delpeut via 06-83261840 of bij Ingrid van Geffen via 06-12422336.