Afbeelding

Historische herinneringen

Algemeen Historische Herinneringen

Deze foto komt uit het archief van Heemkundekring Hof van Liessent uit Lieshout. Herkent u de personen op deze foto? Graag horen we dit van u. Mail uw reactie naar redactie@mooilaarbeek.nl.

Vorige week een foto uit het archief van Heemkundekring De Lange Vonder uit Beek en Donk. Bert Klessens: “Op de bovenste rij, de rij voor de trainers, staat op de derde plaats van links mijn zoon Jules Klessens tussen de kinderen.”

Dave Hendriks: “Mooie herinneringen bij de judoclub. Zelfs ooit mee naar Ponypark Slagharen geweest waar we training hadden van de enige echte Anton Geesink. Dan de foto; het vijfde kind op de bovenste rij is Christian van de Berg, het achtste kind ben ik zelf, Dave Hendriks, en ik denk dat Anika Kloft het negende kind is. De zus van de rechtse trainster, maar die voornaam ben ik kwijt. Volgens mij is het eerste kind op de onderste rij Frank van der Linden en achtste kind onderste rij is mijn zus, Claudia Hendriks en rechts daarlangs Eva van Weert denk ik. Verder is het niet duidelijk genoeg te zien.”

Afbeelding