Afbeelding
Foto:

Eetcafé van de KOOK

Algemeen

Laarbeek - In eetcafé van de KOOK werd dinsdag 19 december een heerlijk kerstdiner geserveerd. De gasten hielpen weer mee met het snijden van de groenten, het bakken van de varkenshaas en Ans met haar vriendin regen de bolletjes meloen en ham aan een prikker voor het voorgerecht. En dat allemaal in een gezellig in kerstsfeer aangeklede huiskamer van de Waterpoort.

Er werd flink gebuurt en onder het genot van een drankje werd er lekker gegeten. Mede dankzij een financiële bijdrage van de dorpsraden van Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout en Mariahout kunnen zij eetcafé van de KOOK ook in 2024 voortzetten. Het eerstvolgende eetcafé wordt weer gehouden op 16 januari voor mensen met de ziekte dementie, samen met hun mantelzorger. Samen met de gasten bereiden ze de maaltijd om er daarna lekker van te gaan genieten. Ook als koken uw hobby niet is en u het gezellig vindt om mee eten, elkaar te ontmoeten en samen ervaringen te delen, bent u van harte welkom in ons eetcafé. 

Op 16 januari kan dat weer van 16.00 tot 20.00 uur bij De Waterpoort in Beek en Donk (ingang Rubenslaan t.o. de beweegtuin). Kosten zijn €10,00 p.p. en dit is inclusief twee consumptiebonnen voor een kopje koffie en/of drankje. Opgeven kan vóór 12 januari bij Liesbeth Delpeut via 06-83261840 of bij Ingrid van Geffenvia 06-12422336.