Afbeelding

‘De Carolientjes’ bij Zonnebloem Aarle-Rixtel

Algemeen

Aarle-Rixtel – Zonnebloem Aarle-Rixtel organiseerde op dinsdag 20 februari een ontspanningsmiddag met muziek voor de gasten in Café-Zaal Bij van Dijk. De muziek werd verzorgd door twee gezellige dames: ‘De Carolientjes’.

Voordat zij optraden was er natuurlijk eerst een bakje koffie met een lekkere plak cake, waarna de Carolientjes in een kleurrijke outfit opkwamen met grote hits uit de jaren 60 en 70. Maar eerst moest er geraden worden wat de titel en wie de zanger was van het lied. ‘Koning Alexander en koningin Maxima’ hadden speciaal voor deze gelegenheid mooie prijsjes geschonken voor de winnaars. In de pauze werd nog een drankje aangeboden en loten verkocht. Ook werd in de pauze medewerkster Mieke van de Graef in de bloemetjes gezet vanwege haar 10-jarig jubileum bij de afdeling. Mieke zet zich al 10 jaar in voor de gasten van de Zonnebloem. De voorzitter memoreerde haar bijzondere verdiensten als bestuurslid bezoekwerk. Voor haar werkzaamheden werd ze dan ook onderscheiden met een zilveren draaginsigne van de landelijke Zonnebloemorganisatie, een speciale oorkonde en natuurlijk een prachtig boeket bloemen.

Daarna kwamen de Carolientjes weer op en zongen herkenbare liedjes met hun mooie stemmen; zij betrokken de gasten en medewerkers op een leuke manier erbij. Ook de mannen moesten er aan geloven en zij werden op sensuele wijze toegezongen. De stemming zat er goed in en er werd zelfs rolstoel gedanst. De middag werd afgesloten met de verloting van mooie prijzen. Het was een leuke middag en de gasten hebben volop genoten.