Afbeelding

Muziek Bingo bij Zonnebloem Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - De Zonnebloem organiseert op 8 februari haar eerste bijeenkomst in 2024. Onder leiding van Henri Bouwmans, collega voorzitter van de zonnebloem in Mariahout, wordt het een gezellige middag met volop muziek. 

Bij een muziek bingo worden kaarten uitgereikt met daarop een aantal muzieknummers. Er wordt muziek gedraaid en als u een muziekstuk op uw kaart heeft staan kruist u het aan. Degene die het eerst de kaart vol heeft wint een prijs. Het is dus een eenvoudig gemakkelijk spel dat garant staat voor een paar uurtjes gezelligheid en spanning. Natuurlijk is er voldoende tijd om weer lekker bij te buurten.

De middag is op 8 februari bij Café Dave van de Burgt aan het Heuvelplein 21 in Beek en Donk. De zaal is open om 13.30 uur en de middag duur tot ongeveer 16.30 uur. Lijkt het u leuk om deze middag bij te wonen en te genieten van een muzikale middag bij de Zonnebloem afdeling Beek en Donk? Dan kunt u zich aanmelden voor maandag 5 februari 2024, bij Joke Doudart de la Grée via 06-44738223 of bij Maria Jansen via 0492-781734. Deelname aan de activiteit kost €6,00 per persoon, die u bij binnenkomst in de zaal kunt betalen.