Afbeelding
Archieffoto

Repaircafé Aarle-Rixtel

Algemeen

Aarle-Rixtel – Op vrijdag 22 maart is Repaircafé Aarle-Rixtel weer open. De vrijwilligers staan voor u klaar tussen 9.00 en 12.00 uur. U bent welkom in het gebouw van Cendra in Aarle-Rixtel. Op deze dag krijgt Repaircafé Aarle-Rixtel hulp van een Oekraïense technicus. Hij woont in Aarle-Rixtel en heeft al stage gelopen bij Repaircafé Beek en Donk. 

Als u een mailtje stuurt naar repaircafe@dorpsplatform.nl dan kunnen zij voor u een afspraak maken en een tijd reserveren. Vermeld in uw mail wel even over welk apparaat het gaat, want dan kunnen zij de specialist daarvoor vrijhouden. U kunt natuurlijk ook gewoon binnen lopen, dan wordt u ontvangen door de gastvrouw die u bij de juiste vrijwilliger zal brengen.

Een broek korter laten maken of een knoop aanzetten, een naad herstellen, omzomen etc. en andere kleine naaiwerkzaamheden kan de vrijwilligster gratis voor u uitvoeren. Maar ook keukenapparatuur zoals stofzuigers, koffiezetapparaten, en andere kleine gebruiksvoorwerpen kunnen zij voor u repareren. Kom er mee naar Repaircafé Aarle-Rixtel. Een vrijwillige bijdrage als blijk van waardering voor de inzet van de vrijwilligers en hopelijk ook voor de geslaagde reparatie van uw waardevolle apparaat wordt zeer op prijs gesteld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met repaircafe@dorpsplatform.nl.