Afbeelding

Concert Korale in Kapel Nazareth

Algemeen

Lieshout - Korale, Ensemble voor Vocale Muziek, geeft op zondagochtend 21 april vanaf 11.00 uur een concert in Kapel Nazareth, Hof van Nazareth 53 te Gemert. De uitvoering staat onder leiding van dirigent Giel Jacobs. 

Korale heeft ongeveer 25 zangers en bestaat in de huidige samenstelling ruim dertien jaar. In die tijd is het ensemble fors gegroeid in zowel repertoire als klank, dynamiek en dictie. Het ensemble zal ook dit keer haar publiek aangenaam verrassen met een mooi programma. Aan bod komen fraaie nocturnes van Wolfgang Amadeus Mozart, die begeleid zullen worden door een klarinettrio. Ook composities van Thomas Tallis, Edward Elgar, John Bennett, Ola Gjello en Pentatonix komen aan bod, evenals verrassende liedjes uit de cyclus Hond van Jetse Bremer, met dichterlijke teksten over de trouwe viervoeter.

Mede door de goede akoestiek van Kapel Nazareth belooft het een fijne muzikale ervaring te worden. Tijdens de pauze schenken zij graag een lekker kopje koffie of thee voor u in. De ruimte is echter beperkt. U kunt zich per e-mail naar info@korale.nl opgeven voor een of meerdere plaatsen. De aanmelding wordt op volgorde van binnenkomst behandeld. Vol is helaas vol. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt erg op prijs gesteld. 

Korale is op zoek naar bassen en tenoren. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via info@korale.nl. U kunt ook eerst de sfeer en muziek komen ‘proeven’ tijdens de wekelijkse koorrepetitie op donderdagavonden en natuurlijk tijdens het hierboven aangekondigde concert. U bent van harte welkom!