Afbeelding
Foto: Monique Raaijmakers

Kerstconcert door Korale in kasteel Croy

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Korale, Ensemble voor Vocale Muziek, geeft op zaterdagmiddag 16 december een Kerstconcert in kasteel Croy te Aarle-Rixtel. De uitvoering staat dit keer onder leiding van dirigent Ton Slegers. 

Korale bestaat in de huidige samenstelling al 12,5 jaar. In die tijd is het ensemble fors gegroeid in zowel repertoire als klank, dynamiek en dictie. Het ensemble zal ook dit keer haar publiek aangenaam verrassen met een mooi kerstprogramma. Mede door de fraaie locatie van kasteel Croy belooft het een fijne muzikale ervaring te worden. De ruimte is echter beperkt. Vanwege de verwachte belangstelling wordt het concert daarom tweemaal uitgevoerd, eerst van 15.00 tot 15.45 uur en daarna van 16.30 tot 17.15 uur. Na afloop van elke uitvoering is in de kelder gelegenheid om een drankje te gebruiken. U kunt zich per e-mail naar info@korale.nl aanmelden voor één of meerdere plaatsen bij een van beide concerten. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Vol is helaas vol. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt erg op prijs gesteld. 

Korale is op zoek naar bassen en tenoren. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@korale.nl. U kunt ook eerst de sfeer en muziek komen ‘proeven’ tijdens de wekelijkse koorrepetitie op donderdagavond in De Dreef en natuurlijk tijdens het aanstaande kerstconcert. U bent van harte welkom! Meer informatie over Korale kunt u vinden op www.korale.nl of op Facebook.