Afbeelding

Grote natuurfoto expositie ‘Kieknou’

Dier & Natuur

Aarle-Rixtel - Fotowerkgroep ‘Kieknou’ van het IVN Laarbeek houdt op 5 juni, eerste pinksterdag, haar jaarlijkse expositie met prachtige natuurfoto’s.

De leden van Kieknou hebben hun opgedane kennis tijdens de gezamenlijke avonden en foto ochtenden weer geweldig in beeld gebracht. De selectiecommissie stond versteld van het aanbod en heeft de meest mooie en gevarieerde foto’s geselecteerd voor een prachtige expositie. Natuurlijk zijn ze ook benieuwd naar uw mening, daarom wordt u de mogelijkheid geboden om via een formuliertje de nummer 1, 2 en 3 aan te geven. Uit al deze stemmers wordt blind een winnaar getrokken die zijn nummer 1 keuze groot krijgt afgedrukt krijgt in een prachtige passe partout.

Voor de kinderen is er tijdens de expositie een puzzeltocht met bijbehorend prijsje, dit door middel van gedeelten uit de geëxposeerde foto’s terug te vinden op de expositie. Deze prachtige natuurfoto expositie maakt deel uit van het fenomeen ‘Kikkerconcert’ wat door het IVN wordt gehouden op deze eerste pinksterdag. U bent van harte welkom van 12.00 tot 16.00 uur in en om het clubgebouw ‘de Bimd’ van het IVN Laarbeek aan de Beekseweg in Aarle-Rixtel.