Afbeelding
Foto:

Koffieconcert in Kunstpodium ’t Oude Raadhuis

Kunst & Cultuur

Beek en Donk - In Kunstpodium ’t Oude Raadhuis belooft het zondagochtend 16 april van 11.00 tot 12. 30 uur weer een verrassende ochtend te worden. Die ochtend is het eerstvolgende optreden van de drie koffieconcerten in Kunstpodium ’t Oude Raadhuis. 

Zoals een voorafgaande recensie aangaf: “Hoe zou je dit ‘concert’ moeten omschrijven? Misschien dat een muzikale caleidoscoop nog het meest in de richting komt.” Niet alleen liefhebbers van muziek komen dit keer aan hun trekken, maar u wordt door de verteller/zanger Meriam de Korte op een reis meegenomen in een levend schilderij met gedichten, dans, teksten en muziekimprovisaties geïnspireerd op de schilderijen van Edvard Munch.

Meriam de Korte zal de muziekstukken inleiden. Ook zal moderne danser Sarah Doker bewegen op de ten gehore gebrachte muziek. Naast bekendere stukken improviseren de musici op de gedichten geïnspireerd op de schilderijen van Edvard Munch. Het ensemble speelt deze zondagochtend voor u werken van: Strawinsky, Bach, Kayser, Telemann, Tiersen( filmmuziek Amelie), en Piazolla! In wisselende bezetting spelen zij met: Saxofoon (Hannah Koob), Klassiek accordeon (Lieke op t Roodt), Danser (Sarah Doker), en verteller/zang (Meriam de Korte).

Deze groep speelde al op bijzondere locaties binnen erfgoed, concertzalen en festivals. Ondermeer het Erfgoedfestival, Festival de Roos Culemborg en eerder ook in De Oosterpoort Groningen. Dit is uw kans om dit speciale optreden te zien en te horen in Laarbeek. Entree en parkeren zijn gratis, en in de pauze wordt de koffie en thee eveneens gratis verstrekt. Uw donatie na dit optreden wordt gebruikt om in het nieuwe seizoen weer drie concerten mogelijk te maken. Meld u snel aan, want er zijn slechts weinig zitplaatsen beschikbaar. Aanmelden via: info@oudraadhuis.nl.