Slagwerkgroep organiseert slagwerkfestival

Muziek

Slagwerkgroep organiseert slagwerkfestival



Aarle-Rixtel - Nog even en dan is het zover. Zoals inmiddels ook al in de media bekend is geworden bestaat Harmonie De Goede Hoop dit jaar 140 jaar. Naar aanleiding van deze verdienstelijke mijlpaal heeft de slagwerkgroep ook groen licht gekregen om een concert/festival te organiseren.


Maandenlang is de slagwerkgroep o.l.v. Anthony Vogels bezig geweest om de werken in te studeren. Zij brengen vele werken uit hun repertoire ten gehore. Het wordt een afwisselend en gevarieerd optreden waar ritmische stukken afgewisseld worden met vele melodische werken. Nummers van Anouk, Metallica, Guns ’n Roses, Coldplay en Frank Boeijen passeren zeker de revue. Bij vele werken worden zij ondersteund door gitaar, basgitaar en zelfs met zang.

Ook wordt er in het kader van dit jubileum een act vertolkt door diversen bekenden uit het verleden van de vereniging. De avond wordt afgesloten met een gezellige afterparty. Lijkt het u geweldig om eens anders dan anders een avond vol bekende en afwisselende nummers te horen die vertolkt worden door de slagwerkgroep dan hopen zij u zeker te mogen begroeten op zaterdag 11 oktober tijdens dit uniek concert. Het concert begint om 19.30 uur en vind plaats in De Dreef. Het festival wordt mede opgeluisterd door Slagwerkgroep St. Jan Wanroij, dat eveneens onze leiding staat van Anthony Vogels.

?Foto: Slagwerkgroep