Afbeelding

St Caecilia werkt aan feestconcert

Muziek

Lieshout - De kaartverkoop loopt, het programma is rond en een klein legertje top artiesten bundelt de krachten om er samen met St Caecilia een topavond van te maken. Alles wijst er op dat de Sounds of Caecilia een groot feest gaat worden, 8 juli in de feesttent aan de Floreffestraat in Lieshout.

Het Sounds of Caecilia promsconcert is zo veel meer dan het gebruikelijke harmonieconcert. ‘De Sounds’ is een echt popconcert met af en toe een toegankelijk klassiek randje. Voor ieder wat wils. Het harmonieorkest wordt versterkt met zangers en zangeressen en een dik combo uit de buurt. Stilstaan kan niet en meezingen gaat bijna vanzelf!

Wie worden er 8 juli op het podium verwacht? Jong talent en winnaar van The Voice Nuenen, Evi Schuts uit Gerwen. Ook jong en zeer talentvol is Charlotte Cardinaal uit Geldrop en Franka van Dommelen is onze ster op het klassieke vlak.

Uit Heeswijk-Dinther komen showman George Blanken en alleskunner René Habraken. Niet te vergeten, bekend van The Voice en meerdere bands uit de buurt, Jean Louis Finta uit Aarle-Rixtel. Tot slot wordt er een verwachten speciale gast op het podium verwacht. De vaste bezoekers kunnen raden wie dat is, want als hij niet is geweest, is het feest niet compleet.

Combo
Het echte popgevoel wordt gemaakt door het combo, de band binnen het harmonieorkest. Dat combo bestaande uit lokale helden Jackie Peeters, Enzio van Erp en Frans van den Nieuwenhof. De toetsenist is ook geen onbekende, oud dirigent Eric Swiggers vond het een eer om achter de piano te kruipen.

Kaartjes
Kaartjes kosten €16,00 en zijn te krijgen bij DIO Drogisterij Mark in Lieshout, De Pelgrim Mariahout, Bloemsierkunst Fons in Beek en Donk en Snoeperij Jantje in Aarle-Rixtel. De kaartverkoop loopt goed en het aantal kaartjes is beperkt, wacht daarom niet te lang, want op is op!