Afbeelding

O.M.C. maakt zich op voor kletsavonden in Mariahout

NULL

O.M.C. maakt zich op voor kletsavonden in Mariahout


Mariahout - De meiden van O.M.C. zijn de debutanten van de kletsavonden in het Heidurp. Maar debutanten is niet helemaal het juiste woord. Twee oud deelneemster, een nieuwe trainster, twee nieuwe deelnemers en natuurlijk een nieuwe naam, dus een beetje debutanten zijn ze wel.


O.M.C. is al druk in de weer met de voorbereidingen voor de kletsavonden van de Heikneuters. Ze trekken alles uit de kast en het belooft een groot spektakel te worden. O.M.C. bestaat uit vier deelneemsters, die alle vier een ‘typetje’ spelen, zo is daar de Nerd die vertolkt wordt door Michelle Kanters. Een ‘bitch’ vertolkt door Demi van Uden, het ‘tutje’ vertolkt door Nynke van Lankveld en de ‘benjamin’ vertolkt door Anouk van Goor. De grootste lol en heel veel zin hebben de meiden om de types te laten zien aan de bezoekers van de kletsavonden. Daarnaast is het zelfs mogelijk om deze meiden te boeken als entertainment op je eigen feest of partij. Mail voor meer informatie naar melissakanters@gmail.com.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden dan ben je van harte welkom bij een van de kletsavonden op 8, 14 of 15 februari in het Buurthuis Mariahout. Kaartverkoop voor leden van de carnavalsvereniging is op vrijdag 10 januari in het Buurthuis van 18.30 tot 20.00 uur en voor niet-leden is het op maandag 13 januari, ook van 18.30 tot 20.00 uur. O.M.C. ziet jullie graag terug op de kletsavonden!